Անգլիա - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Իռլանդիայում անկարգությունների շատանալու և բնակչության ագրեսիվ դառնալու մասին:
Keywords: Արտաքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն