Նամակ խմբագրին - Սաֆրազեան, Ստեփան (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Թիֆլիսի թատերական խմբի մեջ եղած տարաձայնությունների առիթով անդրադարձ «Մեղու Հայաստանի» լրագրի թ. 135-ում տպված Կարապետ Մատինյանցի հոդվածին:
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն