Թիֆլիսում տեղի ունեցած երկրաշարժի հետևանքները - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Հին Նախիջևանի դպրոցի անմխիթար վիճակը։ Ախալքալաքի ընթերցարանին գրքեր նվիրելու համար Թիֆլիսում սովորող ախալքալաքցի երիտասարդներին ուղղված Բագրատ Պիճիկյանցի շնորհակալական նամակը։ Էջմիածնի ճեմարանում Ս. Մանդիլյանի` աշխատանքի ընդունվելու մասին։
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Ներքին լուրեր; Մշակ մատենագիտութիւն