Նամակ Նոր Բայազէդից - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Երևանի նահանգապետ Շալիկովի դատական համակարգի ընդհանուր բնութագիրը։
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն