Приближенное интегрирование дифференциальных уравнений асинхронного двигателя - Р. М. Авагян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Приводится алгоритм приближенного интегрирования системы с применением метода разложения вектора решения в сходящиеся степенные ряды. Исследуется область сходимости этих рядов. Дается конструктивная оценка радиуса сходимости. Բերված է համակարգի մոտավոր ինտեգրման ալգորիթմը, կիրառված է լուծման վեկտորի՝ զուգամետ աստիճանային շարքերի վերլուծման մեթոդը: Հետազոտված է այդ շարքերի զուգամիտման տիրույթը, տրված է զուգամիտման շառավղի կոնստրուկտիվ գնահատականը: The algorithm of the approximate integration system applying the decomposition method of a solution vector into power series is proposed. The convergence set of these series is studied, but the constructive evaluation of the convergence radius is not given.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology