Учет ураганных проб на меградзорском золоторудном месторождении - С. А. Сулейманян; М. С. Абрамян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Дается оценка методов определения и учета ураганных содержаний на Меградзорском золоторудном месторождении. Приводятся сравнительные данные семи различных вариантов замены ураганных проб. Տրվում է մրրկային պարունակությունների որոշման և հաշվառման մեթոդների գնահատականը Մեղրաձորի ոսկու հանքավայրում: Բերվում են մրրկային նմուշների փոխարինման յոթ տարբերակների համեմատական տվյալներ: Evaluation of hurricane content determination and account methods at the Meghradzor gold ore deposit is given. Comparative data of seven different options for substituting hurricane samples are presented.
Keywords: Technology