Առօրյա կյանքը 1946-1954 թթ. խորհրդահայ գեղարվեստական ֆիլմերի համատեքստում - Ղազարյան, Գայանե Խ. (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
В статье описывается повседневная жизнь в фильмах 1946-1954 гг. The article describes the daily life of films in 1946-1954.
Keywords: Հայոց պատմություն; Կինոարվեստ