«Միջազգային» ընկերությունից հեռագրեր չստանալը - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Եվրոպական երկրներում դեսպաններ չպահելու Թուրքիայի որոշումը: Վարշավայում բացված երրորդ արհեստագործական իգական դպրոցի ծրագիրը: Քրիստնյաների թուրքական բանակ ծառայության ընդունելու Կ. Պոլսի որոշումը:
Keywords: Խառն լուրեր; Մշակ մատենագիտութիւն