Անկախության շրջանի արցախյան արձակի լեզվամտածողության մի քանի հարցեր - Մարտիրոսյան, Համլետ («Դիզակ պլյուս» հրատարակչություն)
В статье рассматривается ряд особенностей языкового мышления арцахской прозы периода независимости на основе конкретных примеров из прозы М. Ованесяна, А. Кагрияна и Н. Гаспаряна. The article deals with some features of linguistic thought in Artsakh prose of the period of Independence based on examples from M.Hovhannisyan, A. Ghahriyan and N. Gasparyan, s prose.
Keywords: Գրականություն; Լեզվաբանություն