Հոգևոր երկփեղկվածության հիմնախնդիրը կամ դարձի ճանապարհը Գալշոյանի վիպաշխարհում - Հովհաննիսյան, Նարինե («Դիզակ պլյուս» հրատարակչություն)
В данной статье анализируется проза одного из выдающихся представителей современной армянской литературы М. Галшояна. В ней выражаются особенности идеологии ностальгии в литературе. In the article the prose of one of the outstanding representatives of the modern Armenian literature Mushegh Galshoyan is analyzed. His prose expresses the peculiarities of nostalgia as ideology in literature.
Keywords: Գրականություն; Փիլիսոփայություն