Գերմանիա - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Լուցիոսի ընտրության, նաև ազատամիտ կուսակցության առաջնորդ Բեննինգսենի հրաժարականի մասին:
Keywords: Արտաքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն