Նամակ Վ. Ագուլիսից - Հ. Ա. (տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Մովսես քահանային արտաքսելու և Սիմոն քահանայի նշանակման, Ագուլիսի դպրոցների բարեկարգման համար կազմված հանձնաժողովի գումարած նիստի, հոգաբարձուների երիտասարդ թեկնածուների մասին:
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն