Նամակ խմբագրին - Բ. (տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Թիֆլիսից 30 վերստ հեռավորության վրա գտնվող կայարանի դիմաց օճառի հատկություններով օժտված նյութի հայտնաբերումը:
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն