«Մշակի» գրաշարներից մեկի մահվան պատճառով հերթական համարի փոփոխությունը - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Թիֆլիսի շրջակայքում հայտնված մորեխի վտանգի մասին։ «Մշակի» միջոցով Կ. Պոլսին փոխանցված գումարի ընդհանուր չափը։ «Մշակի» միջոցով փոխանցված գումարը Կ. Պոլսում ստանալու մասին։ Շուշիի չքավորների օգտին Բաքվից Գրիգոր Թումանյանցի փոխանցած գումարը։ Վահան Մամիկոնյանի շնորհակալական խոսքը` տեղի չքավորների օգտին կազմակերպված ներկայացումների համար։ Վանի չքավորների օգտին Ախալցխայի տիկնանց փոխանցած գումարը։ Վանի չքավորների օգտին Գանձակից Ավետիս Մալյանի փոխանցած գումարը։ Վանի չքավորների օգտին Թիֆլիսից Ն.-ի փոխանցած գումարը։ Վանի չքավորների օգտին Սմբատ Հովույանցի փոխանցած գումարը։
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Ներքին լուրեր; Մշակ մատենագիտութիւն