Ալեքսանդր Երկրորդ կայսեր սպանության վայրում եկեղեցի կառուցելու որոշումը - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Ալեքսանդրապոլից հարյուր հիսուն մալականների Ղարսի նահանգ տեղափոխելու մասին: Ախալքալաքի թատերական խմբի ներակայացումներին կանանց չմասնակցելու մասին: Թագավորին սպանողի Սոֆիա Պետրովսկայայի դատապաշտպան Կեդրինի մասին: Թիֆլիսցի մի պարոնի բարեգործական նպատակով գումար հավաքելու և այն իր նպատակին չծառայեցնելու մասին: Թիֆլիսում «Բարեգործական» ընկերության կանոնադրության ծրագիրը ստորագրելու բժիշկ Նավասարդյանի հրավերը: Լեհաստանի դատարաններում երդման կարգը ռուսերեն և լեհերեն լեզուներով կատարելու որոշումը: Հայտարարված սուգի պատճառով Ս. Պետերբուրգում Մարսյան դաշտի բալագանները (զվարճալիքի վայրերը) հանելու որոշումը: Ղարսում տարածվող ծանր մահաբեր հիվանդության և դրա կանխարգելման միջոցները: Ս. Պետերբուրգում պալատական մինիստրությունը պալատական վարչությամμ փոխարինելու որոշումը:
Keywords: Ներքին լուրեր; Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն