Նամակ Բագուից - Յովսէփեանց, Ղազար Դ.; Դաւիթեանց, Մխիթար Բ. (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Վանի չքավորների օգտին այնտեղ գումար հավաքած անձանց ցուցակը:
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն