Ս. Պետերբուրգում Ալեքսանդր Երրորդ կայսեր գահակալումը - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Ս. Պետերբուրգում տեղի ունեցած Ալեքսանդր Երկրորդ կայսեր հուղարկավորության հանդեսը: Ս. Պետերբուրգում Ալեքսանդր Երկրորդ կայսեր սպանության մեջ մեղադրվողների համար առանձին դատական հանձնաժողով ստեղծելու մասին: Ս. Պետերբուրգի պետական բանկի տարադրամի փոխարժեքը:
Keywords: «Մշակի» հեռագիրներ; Միջազգային ընկերութիւններ; Մշակ մատենագիտութիւն