Նամակ խմբագրին - Սուքիասեանց, Աբէլ (Տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Թելավիում Ալեքսանդր Երկրորդ կայսեր գահակալության առթիվ կազմակերպված հանդեսը, նաև Վանի չքավորների օգտին գումար հավաքած անձանց ցուցակը։
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն