«Մշակի» 1881թ. բաժանորդների ընդհանուր քանակը - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Գ. Սունդուկյանի «Էլի մեկ զոհ» պիեսի բեմականացումը Թիֆլիսում: Թիֆլիսի Էջմիածնեցոց և Ս. Կարապետ եկեղեցիները կողոպտելու մասին: Կ. Պոլսի «Միացյալ ընկերության» օգտին Ցարիցինից հայերի փոխանցած գումարը: Քաղաքային վարչության դրամարկղը վերահաշվարկելու Թիֆլիսի Դումայի որոշումը:
Keywords: Ներքին լուրեր; Ներքին տեսութիւն; Մշակ մատենագիտութիւն