Գարեգին Նժդեհի գործունեությունը Սփյուռքում 1920-30-ական թվականներին - Մինասյան, Էդիկ Գ. (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
Анализ соответствующих фактов раскрывает многие детали деятельности Гарегина Нжде в диаспоре в 1920-1930-е годы. The analysis of the relevant facts shows many details of Garegin Nzhdeh's activities in the Diaspora in the 1920s and 1930s.
Keywords: Հայոց պատմություն; Կենսագրություն; Հայկական սփյուռք