Армянское наследие в еврейской культуре - Ружанский, Владимир (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Այս հոդվածը ուսումնասիրում է հայկական ազդեցության հարցը իսրայելական մշակույթի ձևավորման վրա 1915 թ. մինչև XX դարի յոթանասունականների սկիզբ ընկած ժամանակահատվածում: This article dwells upon the Armenian influence on the formation of the Is-raeli culture in the period from 1915 to the early 70s of the XX century.
Keywords: История