Մահագրութիւն - Քասունի, Երուանդ հ., 1937- [հիմնադիր խմբագիր՝ 1970-1984]; Կռանեան, Անդրանիկ ծ. վրդ., 1929-2017 [1991-2017]; Տագէսեան, Անդրանիկ, 1960- [2018-] (տպ. Atlas)
Վազգէն Կ․ Չալոյեան 1905-1981, Գուրգէն Գ․ Սեւակ (1900-1981), Գերսամ Ահարոնեան (1916-1981), Սարգիս ճևահիրճեան (1898-1981), Հայկազ Գ․ Ժամկոչեան (1909-1981), Աշոտ Պատմագրեան (1898-1981), Գրիգոր Յակոբեան (190-1981), Լեւոն Չորմիսեան (1869-1980), Հենրի Գաբրիէլեան (1903-1981)
Keywords: Կենսագրութիւն