Հայագիտական հրատարակութիւններ - Քասունի, Երուանդ հ., 1937- [հիմնադիր խմբագիր՝ 1970-1984]; Կռանեան, Անդրանիկ ծ. վրդ., 1929-2017 [1991-2017]; Տագէսեան, Անդրանիկ, 1960- [2018-] (տպ. Atlas)
Պերճ Սապպաղեան՝ Ա․ Ա․ Էպէեան «Հայութեան Անծանօթ Իր Երկրորդ Կայսրութիւնը»։ Անդրանիկ Վրդ․ Կռանեան՝ Ե․ Կ․ Մելքոնեան, « Դաւիթ Զէյթունցի, Մեկնութիւն Քերականի»։ Սեդա Պարսամեան-Թաթոյեան՝ Վ․ Յ․ Ղազարեան, «Սարգիս Պիծակ»։ Ա․ Վրդ․ Կռանեան՝ «Հասկ Հայագիտական Տարեգիրք»։ Լեւոն Վարդան՝ Տէյվիտ Մ․ Լենկ, «Հայերը՝ Տարադիր Ժողովուրդ Մը»։ Երուանդ Հ․ Քասունի՝ Սիմոն Սիմոնեան, « Նորայայտ Տաղասաց Մը Ստեփանոս Դաշտեցի»։ Ե․ Հ․ Ք․ ՝ Զաւեն Մսըրլեան, «Մկրտիչ Մսըրլեանի Ազգ-Քաղաքական- Գորշունէութիւնը»։ Ե․ Հ․ Ք․ Սիսակ Յ․ Վարժապետեան, «Հայերը Լիբանանաի Մէջ»։ Ժիրայր Դանիեէլեան՝ Մ․ Լ․ Ադանալեան, «Թէոդիկի «Ամենուն Տարեցոյցը»»։
Keywords: Գրախօսութիւն