Հայոց եկեղեցին և Բյուզանդական կայսրությունը ԺԱ դարի վերջին և ԺԲ դարի ընթացքում - Բոզոյան, Ազատ («Զանգակ - 97»)
The article includc some questions on Armenian-Byzantine relations in the epoch of the Comnenoi temps and duscussed some Byzantinc document.
Keywords: Հայոց եկեղեցի; Հայոց պատմություն