Բաշար ալ–Ասադի կառավարման առաջին չորս տարիներին Սիրիայում հասարակական և քաղաքական որոշ տեղաշարժերի մասին (2000-2004 թթ.) - Մանուկյան, Սուրեն («Զանգակ - 97»)
The new president of Syria Bashar al-Asad who had succeeded his father as head of slate in 2000 implemented some social and poltical reforms in Syria.
Keywords: Պատմություն; Քաղաքականություն