Հայոց ցեղասպանության թուրք–ադրբեջանական քաղաքականության շուրջ (1918-1920 թթ.) - Ղազախեցյան, Վլադիմիր (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
It is shown in the article that the Turko-Azerbaijani policy had consecutive anti-Armenian character against the First Republic of Armenia. В статье показывается, что проводимая против Первой Республики Армения турецко-азербайджанская политика имела последовательный антиармянский характер.
Keywords: Հայոց պատմություն; Հայոց ցեղասպանություն; Քաղաքականություն; Միջազգային հարաբերություններ