Հայ զինվորականությունը Ռուսաստանի հարավի ոչ խորհրդային պետական կազմավորումների զինված ուժերում 1918-1920 թվականներին - Մինասյան, Սմբատ (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
By the beginning of 1919 in the armies of the anti-Soviet state formations of the South of Russia served several thousand Armenians. К началу 1919 г. в войсках антисоветских государственных образований Юга России уже насчитывалось несколько тысяч армян.
Keywords: Հայ ժողովրդի պատմություն; Ռազմական քաղաքականություն; Զինված ուժեր; Ռուսաստան