Մուսալեռցիների կամավորագրումը Արևելյան լեգեոնին - Պողոսյան, Սամվել (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
The Armenians of Musa Dagh, who were saved from the genocide by their heroic self-defense, became the volunteers of the Armenian Legion. Армяне Муса-дага, спасшиеся от геноцида своей героической самообороной, стали добровольцами Армянского легиона.
Keywords: Հայոց պատմություն; Դիվանագիտություն; Միջազգային հարաբերություններ; Ռազմական գործ; Ֆրանսիա