Ֆրանսիայի դերը Լեռնային Ղարաբաղի հակամարտության կարգավորման գործընթացում (1998-2003 թթ.) - Բաղդասարյան, Տիգրան (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
In 1999-2003 the French mediation and the personal involvement of French president Jacques Chirac in the Nagorno-Karabakh conflict settlement process was constructive and mainly useful. В период 1999-2003 годов посреднические усилия французской стороны в вопросе урегулирования Нагорно-Карабахского конфликта и в частности личная вовлеченность президента Жака Ширака были конструктивными и в основном полезными.
Keywords: Հայոց պատմություն; Ղարաբաղյան հակամարտություն; Միջազգային քաղաքականություն; Դիվանագիտություն; Ֆրանսիա