ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտի երիտասարդ գիտաշխատողների խորհրդի անցած ուղին - Սուքիասյան, Համո (ՀՀ ԳԱԱ Պատմության ինստիտուտ)
In 1979 the Council of Young Researchers was founded, playing an important role in the organization of youth conferences, scientific life and different entertainments of young researchers. В 1979 году был сформирован Совет молодых ученых института, который имел важную роль в организации конференций, научной жизни и других мероприятий с участием молодых исследователей.
Keywords: Պատմություն; Ակադեմիաներ և գիտական հասարակություններ; Գիտական միջոցառումներ; Գիտաժողովներ