Նոր ընթերցումներ և մեկնաբանություններ ուրարտական սեպագրերում - Հարությունյան, Նիկոլայ («Զանգակ - 97»)
The paper deals with several new interpretations in the reading of Urartianc uneiform texts.
Keywords: Հայոց պատմություն; Սեպագրություն