Քրդագիտություն, VII - Պատ. խմբ.` Գ. Բ. Ակոպով (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Ներկա աշխատությունն իրենից ներկայացնում է Բահդինանիի՝ քրդերեն լեզվի կենտրոնական բարբառի քերականության բազմակողմանի ուսումնասիրությունը: Առաջաբանում լուսաբանվում է քրդերեն լեզվի բարբառների համակարգը, տրվում է բարբառների գիտական դասակարգում և բացահայտվում է Բահդինանիի լեզվագիտական դիրքը:
Keywords: Պատմություն; Մերձավոր Արևելք; Միջին Արևելք