Investigation of Monotonous Properties for Frege Systems - Hambardzumyan, Arsen A. (Изд-во НАН РА)
In this paper, we investigate the relations between the Frege proof lines of minimal tautologies and the results of substitutions in them. Սույն աշխատանքում հետազոտվել են մինիմալ նույնաբանությունների և նրանց մեջ կատարված տեղադրությունների արդյունքների նվազագույն արտածման քայերի հարաբերությունը Ֆրեգեի համակարգերում: В настоящей работе для систем Фреге исследовано соотношение количества шагов выводов минимальных тавтологий и результатов подстановки в них.
Keywords: Mathematical cybernetics; Computer science