Պարարտացման և մշակման տարբեր եղանակների ազդեցությունը հողի կենսաբանական ակտիվության և աշնանացան ցորենի բերքատվության վրա - Գալստյան, Ս. Ս.; Խաժակյան, Դ. Ռ.; Մաթևոսյան, Լ. Գ.; Գալստյան, Մ. Հ.; Երիցյան, Ս. Կ. (Հայաստանի ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված են պարարտացման և մշակման տարբեր եղանակների ազդեցությամբ հողի կենսաբանական ակտիվության և աշնանացան ցորենի բերքատվության փոխազդեցությունների վերաբերյալ կատարված ուսումնասիրությունների արդյունքները: В статье представлены результаты исследования взаимосвязи активности ферментов и урожайности озимой пшеницы при применении различных удобрений и способов обработки почв. The article considers the results of the study on the interactions of the soil biological viability and winter wheat yield capacity upon the impact of different ways of fertilization and soil cultivation.
Keywords: Agriculture