Дополнения по некоторым представителям семейства Ranunculaceae Juss. флоры Армении - Ачоян, А. Л. (Հայաստանի ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Подтверждается нахождение вօ флоре Армении видов Consolidaajacis и Aconitella hohenackeri. Приведены новые местонахождения видов Delphinium foetidum, Delphinium flexuosum, Consolida orientalis. Հաստատվում է Consolidaajacisև Aconitella hohenackeri տեսակների առկայությունը Հայաստանի ֆլորայում: Հայտնաբերվել են Delphinium foetidum, Delphinium flexuosum, Consolida orientalis տեսակների նոր աճելավայրեր: Existence of the species Consolida ajacis and Aconitella hohenackeri in the flora of Armenia has been confirmed.New localities for the Delphinium foetidum, Delphinium flexuosum, Consolida orientalis have been recorded․
Keywords: Կենսաբանություն; Բժշկագիտություն; Կենսատեխնոլոգիա; Բուսաբանություն; Կենդանաբանություն; Ֆիզիոլոգիա; Մանրէաբանություն; Կենսաքիմիա; Կենսաֆիզիկա; Գենետիկա