On Church-Rosser Property of Notion of βδ-Reduction for Canonical Notion of δ-Reduction - Davit A. Grigoryan (Изд-во НАН РА)
Աշխատանքում դիտարկվում է կանոնիկ δ-ռեդուկցիայի գաղափարը տիպիզացված Դ-թերմերի համար: В данной работе рассматривается основное каноническое понятие δ-редукции для типизированных ٨-термов.
Keywords: Mathematics; Science; Algebra