Feedback Driven Grammar-Based Fuzzing - Seryozha A. Asryan (Изд-во НАН РА)
Հոդվածում ներկայացված է ֆազինգի մեթոդ, որն օգտագործում է կոնտեքստից ազատ քերականությունները մուտքային տվյալների կառուցման համար՝ հիմնվելով ֆազինգի ընթացքում ստացված տվյալների վրա։ В статье представлен метод фаззинга на основе грамматических правил. Метод основан на генерации входных данных программы, используя обратную связь с фаззером (информацию в результате выполнения фаззинга).
Keywords: Mathematics; Computer software