Community Detection-Based Recommendation Framework - Karen K. Mkhitaryan (Изд-во НАН РА)
Այս հոդվածում դիտարկված են որոշ հայտնի խորհրդատվություն իրականցնող ալգորիթմներ և առաջարկված է համայնքների հայնտնաբերման մեթոդների վրա հիմնված խորհրդատվական համակարգի մոդել, որն ավելի հիմնավորված է որոշակի կիրառություններում: В этой статье рассматриваются некоторъе из наиболее популярных рекомендательных алгоритмов и предлагается модель системы на основе методов обнаружения сообществ, которая более обоснована в определенных приложениях.
Keywords: Mathematics; Algorithm