The subsystem of informing on critical situations through correspondence in ACM cluster - D. Petrosyan; D. Gevorgyan; K. Khachaturyan (Изд-во НАН РА)
ԱԿՄ համակարգը‘ հենվելով բջջային կապի հնարավորությունների վրա, թույլ է տալիս իրազեկվել կլաստերի աշխատանքային տարածքում պատահած > քստրեմալ իրավիճակների մասին, զանգահարելով նախապես տրված համապատասխան տեխնիկական կազմի հեռախոսահարին, բացի դրանից այն կառավարում և պահպանում է կլաստերի աշխատանքային տարածքը ապօրինի մուտք գործելուց, թույլ տալով նաև կազմել այդ տարածք մտնող անձանց հաճախական-ժամանակային մոնիտորինգ:
Keywords: Mathematics