Взаимозависимость экономической интеграции и прямых иностранных инвестиций - Гагик Ишханович Варданян; Сергей Алексеевич Игнатов (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում քննարկվում են ինտեգրող կազմավորումներում ներգրավված երկրների ներդրումային գործակցության վրա տնտեսական ինտեգրման ազդեցության տարբեր կողմեր: Ինտեգրման գործընթացները տարբեր կերպ են ազդում ՕՈՒՆ-ների տարբեր տեսակների վրա:The article examines different aspects of the impact of economic integration on the investment interactions among the member-states that are part of the integrating structure.
Keywords: Экономика; Общественные науки