Использование информационной и экономико-аналитической системы в ЗАО РМЦ «Армения» с применением облачных технологий - Норайр Маратович Крмоян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում քննարկվում է բժշկական հաստատություններում տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ներդրման հարցերը: Կատարվել է «ԱՐՄԵՆԻԱ» ՀԲԿ ՓԲԸ-ի և նրա ենթակառուցվածքների մասնագիտացված բժշկական տեղեկատվական համակարգի և դրա ֆունկցիոնալ հնարավորությունների վերլուծություն, դրա դերը բժշկական կենտրոնի գործունեության համակողմանի վերլուծության մեջ: One of the most vital issues in the healthcare system of the Republic of ARmenia in increasing the efficacy of its management.
Keywords: Экономика; Общественные науки