ՀՀ դրամաշրջանառության դինամիկ վերլուծությունը տնտեսական աճի ապահովման համատեքստում - Ռոբերտ Սոսի Քոչարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Реальный сектор экономики - это промышленность, сельское хозяйство и другие отрасли, где формируется конечный продукт. The real sector of the economy consists of industry, agriculture and other industries where the final product is formed.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ