Ներդրումների ներգրավման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ելիզավետա Սարգսի Մարգարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В любий стране в целях привлечения инвестиций может быть создана как благоприятная, так и неблагоприятная среда.In any nation investment friendly or unfriendly environment could be created.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ