Ներդրումային միջավայրի հայեցակարգային մոտեցումների հարցի շուրջ - Խաչատուր Թադևոսի Իգիթյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В Армении осуществляется последовательная политика стимулирования инвестиций путем реализации политики «открытых дверей».In Armenia, there is a consistent policy of stimulating investment through the implementation of the "open door" policy.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ