Հարկային բեռի գնահատման հարցի շուրջ - Քրիստինե Յուրիի Բաղդասարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Оценка налогового бремени важна с точки зрения прямых и косвенных налогов, так как они влияют на экономическую активность.Estimating the tax burden is crucial from the point of view of direct and indirect taxes, since they affect the economic activity.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ