Հարկային և մաքսային մարմինների գործունեության ու մակրոտնտեսական ակտիվության փոխադարձ կապը - Վլադիմիր Լիպարիտի Հարությունյան; Սվետա Ալեքսանդրի Հարոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Проблема оценки влияния взаимосвязи деятельностиналоговых и таможенных служб на макроэкономическую активность является одним из приоритетов экономической политики любой страны. The issue of estimation of the impact of tax and customs authorities upon the macroeconomic activity is among the top priorities of the economic policy of every country.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ