Armenia in Eduardas Mezhelaitis’ poetry - Bakhchinyan, Felix (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Творчество народного поэта Литвы Эдуардаса Межелайтиса широко известно в Армении. Эдуардасу Межелайтису было присвоено почетное звание заслуженного деятеля культуры Армении, ему также была присуждена премия Е. Чаренца. Լիտվացի մեծ բանաստեղծ Էդուարդաս Մեժելայտիսի ստեղծագործությունը լայնորեն հայտնի է և մեծ հարգանք է վայելում Հայաստանում։ Նրան շնորհվել են ՀՍՍՀ մշակույթի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում և Եղիշե Չարենցի անվան մրցանակ
Keywords: Criticism