Կաթողիկոսական ձեռնադրութեան աւանդութեան շուրջ (Ձեւավորումը, ընտրության կանոնակարգն ու հայրապետական իրավասությունների կանոնականությունը Հայոց Եկեղեցում) - Ցոլակ Սրկ. Հարությունյան (Մայր Աթոռոյ Սրբոյ Էջմիածնի)
В данной статье рассмотрены вопросы, связанные с рукоположением в католикосы и патриаршими полномочиями в Армянской Церкви. This article examines some issues related to the Catholicos’ ordination and the patriarchal jurisdiction in the Armenian Church.
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church