Հայ չափածոյ մատենագրութեան կարեւոր տեղեկատու - Գէորգ Տէր-Վարդանեան (Մայր Աթոռոյ Սրբոյ Էջմիածնի)
Հայերէն երգարանների մատենագիտութիւն (1313-1921 թթ.), Աշխատասիրութեամբ Կարինէ Հարոյեանի, Երեւան, «Նահապետ», 2014, ԼԸ., 613 էջ։
Keywords: Bibliography; Folk, National and Ethnic Music; Music