Աստծո արքայությունը - Մաթալա Ալ-Միսքին (Մայր Աթոռոյ Սրբոյ Էջմիածնի)
Խոսք թարգմանչի։ Աստծո արքայության էությունը; Աստծո արքայությունը եւ Քրիստոսի գալստյան հայտնությունը։
Keywords: Biography; Auxiliary Sciences of History; Christianity; Doctrinal Theology